От утре,  Национален антропологичен музей   Инструкторът по подводни спортове Пламен Вукадинов, който

...
От утре, 
Национален антропологичен музей
 
Инструкторът по подводни спортове Пламен Вукадинов, който
Коментари Харесай

Приказки от голямото синьо в „Подводна зависимост“

От на следващия ден, 

Национален антропологичен музей

 

Инструкторът по подводни спортове Пламен Вукадинов, който е и създател във в. " Сега ", нареди благотворителна фотоизложба „ Подводна взаимозависимост “. Нарекъл е по този начин експозицията си, тъй като подводният свят запленява с приказките, които демонстрира онлайн. Откриването ще бъде утре в 18:00 ч. в Националния антропологичен музей ( " Цариградско шосе " - 73).

Вукадинов е пътувал из целия свят в търсене на подводна екзотика, като при гмурканията си употребява единствено плавници, очила и шнорхел. Запален риболовец е, само че в последно време е развил по-силна пристрастеност към фоториболова. За своите завършения е разказал в две книги. Първата, наречена „ Адреналинът е моята буря. Истински истории от Голямото синьо “, е издавана и в чужбина. 

Каузата на фотоизложбата е да събере средства за организацията ParaKids, която подкрепя недоносени и деца, страдащи от аутизъм. ParaKids развива спортове за деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло. Мисията на плана е да прави спорта наличен за всички, без значение от техните благоприятни условия, а задачата е всяко дете да е двигателно интензивно и да има избор от разнородни спортни действия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР